Producten

 

Onze LazyBlocks zijn standaard voorzien van een 12 mm roestvrijstalen pen en splitpen voor de ophanging, ook het hondsvot.

Doordat het kunststof materiaal zo sterk is hoeft het rvs binnen beslag niet rond gebogen of gelast te zijn. Houten blokken kunnen een beetje vreemde krachten al snel niet aan, waardoor de schijf gaat aanlopen. Groot voordeel van het gebruik van pennen is dat er geen harpsluitingen nodig zijn. Op een blok met hondsvot spaar je dan twee sluitingen uit, wat uiteraard geld bespaart en ook nog eens een beter aanzien geeft.

 

Verkrijgbaar in de kleuren: donker gebeitst - beuken kleur - grenen kleur en het beslag in een metaal of een zwarte kleur. De blokken worden dus in drie verschillende kleuren gemaakt, het buitenbeslag in twee, waardoor aardig wat variaties mogelijk worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om bijbehorende artikelen zoals bouten, harpen, peerkousen, sluitingen een toggle of haken ook bij ons te bestellen, al dan niet in rvs.

 

 

         LazyBlock is een Nederlands produkt. De fabriek FKD staat in Purmerend.

 

Eigenaar Koos Bruinsma is een duizendpoot. Van het ontwerp op de tekentafel tot het maken van de matrijzen, het spuitgietwerk en de montage, alles wordt in eigen beheer gemaakt. www.fkd.nl

 

 

 

 

Indrukwekkende spuit- giet machine.

 

 

 

 

 

Halffabrikaat   
60% hout        
40% kunststof